Warung Kopi Klangz: Promosi Kerja Kahwin 2012

Tuesday, 19 June 2012

Promosi Kerja Kahwin 2012

Kepada semua B2B, (bukan urutan body to body, tapi singkatan untuk Bride to be) yang buntu nak cari photographer yang handal tapi dengan harga yang berpatutan, tak pun cari mak andam dan pelamin impian, bolehlah berkunjung ke Kompleks Kraftangan Kuala Lumpur, di Jalan Conlay sebab ada event yang vast iaitu  

Promosi Kerja Kahwin 2012. 


Boleh lah siapa- siapa yang berkapel bagai nak rak tu datang untuk mengetahui dan mendapatkan perkhidmatan bagi perkahwinan mereka dengan harga yang berpatutan dan murah.

Aktiviti Semasa Promosi Kerja Kahwin 2012

Jualan Kraf & Perkhidmatan Perkahwinan
Pameran Produk Kraf
Fantasi Laman Perkahwinan
Kraf Dalam Dekorasi
Keindahan Seni Ukiran Senjata Tradisional
Demonstrasi dan Interaktif
Produk Kraf Perkahwinan
Interaktif Kraf Perkahwinan
Masakan Kuih Tradisional Dalam Perkahwinan
Irama Perkahwinan Malaysia
Aktiviti Lawatan Berpandu Berkumpulan
Majlis Persandingan Pengantin Beramai-ramai (Majlis Sidang Media)
Peragaan Kraf Tekstil : Pesona Perkahwinan Malaysia
Kursus Pra-Perkahwinan di Kompleks Kraf Kuala Lumpur
Manifestasi Perkahwinan Malaysia
Pertandingan Seni Perkahwinan Malaysia
Demonstrasi Andaman dan Tata Rias Pengantin Malaysia
Demonstrasi Sajian Masakan dan Hiasan Kreatif Majlis Perkahwinan
Rewang Perkahwinan Malaysia
Bual Bicara Dekorasi dan Perkahwinan
Seni Kreatif Ilham Perkahwinan


Cara ke Promosi Kerja Kahwin 2012 di Komplek Kraftangan

Komplek Kraftangan ini terletak di Jalan Conlay yang menghubungkan antara Jalan Kia Peng dan Juga Jalan Stonor.
Manakala bagi yang menggunakan perkhidmatan awam anda boleh menaiki Monorail dan berhenti di stesen monorail jalan Raja Chulan yang sejauh 1km dari komplek kraftangan Malaysia.

http://2.bp.blogspot.com/-jnYu8g583cU/T9_ZuZn7P2I/AAAAAAAAESA/XTBf_2WcMG8/s1600/598431_10151853520320014_428519265_n.jpg

pixelworks menawarkan diskaun 10% untuk perkhidmatan  photographer, just sms ke nombor dalam gambar kat atas ni.


Sama- sama memeriahkan majlis ya?

5 comments:

macam tulah baru member, tulisan yang membina memang dipuji


Feel free to condemn, just this time

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...