Warung Kopi Klangz: Blogmarathon

Tuesday, 5 June 2012

Blogmarathon

Blogwalking. pada dak blogger, dah takde mende. perkara biasa. Semua buat

Aku suka nak baca blog. Banyak ragam manusia boleh dibaca. Dari yang meluahkan perasaan bercinta, sampailah pada yang bengang dan marah. Fakta baru, pengetahuan baru dapat dibaca. Walaupun bukan semua yang ditulis dalam blog ni merupakan fakta yang sahih.

Oleh kerana keinginan aku ni nak berblogging masih tinggim ku bercadang untuk membuat blogwalking ni, menjadi blogmarathon. Blog marathon ni takde beza sangat dengan blogwalking.Yang bezanya terletak pada perkataan "walking" dan "marathon".
Melalui blogmarathon ni, aku rasa boleh dapat lagi ramai member blog, memperbaharui idea untuk bahan tulisan, dan memperkenalkan Blog Warung Kopi Klangz kepada warga blogger khasnya. 

Aku singgah dari blog ke blog, aku akan atleast singgah untuk baca dan tinggalkan jejak. Mana yang aku rasa nak komen, aku komen.

aku target 1000 blog dilawat dalam masa 24jam

*ada sape2 tak paham?

16 comments:

  1. idea yang awesome bro. tak terpk lak aku. anyway ...gud luck der

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pon terpikir masa tgk orang marathon

      Delete
  2. umphh....xbape nk pham nie @@

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh baca banyak2 kali, jgn lupe klik2 iklan tu jugak. hehehe

      Delete
  3. Paham cikgu..hehe... dah tinggalkan komen kan kan kan? hehe

    ReplyDelete
  4. wah, interesting, tapi 1000 blog dalam 24 hours tu saya tak boleh la xD
    10 blog boleh kot :P

    http://www.cherylchanphotography.com/

    ReplyDelete
  5. pergh!!! terbaik nih hahaa

    ReplyDelete
  6. fuuuuhhh... 1000 blog dalam 24 jam.. boleh buat tu! kena ngadap 24 jam laaa.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takdelah ngadap sgt. ambil masa satu blog 2 minit camtu dah ok...

      Delete
  7. hebat tak pernah dibuat orang lagi ni, boleh masuk book of record ni

    ReplyDelete
  8. Mula-mula jadi blogger dulu rajin jugak BW ni.. Tapi sekarang ni dah makin malas.. :D

    ReplyDelete
  9. @cik azz, sama lah kita. Idea terbaik semasa semangat masih ada, what ever we tetap support 1000 Blog-a-thon. "Achieve the target and you will be rewarded"

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2... ada kebaikan bw ni.. teruskan. jangan malas sgt. hahah

      Delete

macam tulah baru member, tulisan yang membina memang dipuji


Feel free to condemn, just this time

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...