Warung Kopi Klangz: Attention to all Churp2, Nuffnang or Say.my abuser. [updated]

Saturday, 23 April 2011

Attention to all Churp2, Nuffnang or Say.my abuser. [updated]

It's really a beautiful day to see blogger come to our blog and say hi or just read it. It's an appreciating feeling. Normal feeling for a small and infamous blogger. like me. Yela, baru lepas buat post baru pasal video prince william dan kate. But, it turns out ugly when i clicked on one of visitors that leave footmarks in my blog and the link directing me to advertisement and etc. Tak suka dan cukup menyampah. Bukan sekali, dah banyak kali. Nak kaya or menang Ipad2 pon, tak payah la macam tu. Better get a pc or laptop and write your pledging words so people will vote instead of using my blog as medium. It's wrong.

So,aku decided nak report kat churp2 terus. Senang, Hapuskan geng- geng macam ni. Bia duit kena block. Duit tipu orang la katakan. So, aku dengan tekad dan jayanya ingin menjadi pembasmi ulat shoutbox ni. Dapat je, aku report, aku bukan report macam tu je. Kena ada bukti. Dan aku dengan happy nye akan buat screen shot. Naik mahkamah pon menang.



si awan ni tinggal link dan blah.

it's directed to this
Bayangkan shoutbox penuh mende alah ni. Tension tak? Oh, lupa nak sebut, bawah awan tu, satu lagi link direct kepada campaign by Say.my user. Abuser gak tu. 

Kesian budak kecik ni.

So, siapa2 yang nak bangkang aku, cakap aku ni tak sporting, tak best, susah. Terpulang. Kepada yang menyokong, syabas. Anda memang sehati sejiwa. JOm banteras. Ciao~!

[updated] aku dah dapat tahu dah siapa dia. harap2 dia tak buat lagi. seorang ibu tu.

3 comments:

  1. oooo...die letak link churp2/says kat shoutbox e?kan illegal tu... kite bako je...

    ReplyDelete
  2. Salam.bw here^^ nice blog :)
    Feel free to visit me @ frommetoyou~
    Ada entri baru :)

    ReplyDelete
  3. eh ade nama chybee kt screenshot. hehe...xde kaitan

    ReplyDelete

macam tulah baru member, tulisan yang membina memang dipuji


Feel free to condemn, just this time

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...