Warung Kopi Klangz: Hari Raya Give Away (Julai – Ogos 2012) – 1st Give Away by mfadhlan.com

Tuesday, 31 July 2012

Hari Raya Give Away (Julai – Ogos 2012) – 1st Give Away by mfadhlan.com

Hah, arini aku nak share satu giveaway yang betul2 best dan masyuuuuk dari Mfadlan.com

”Give

Sebab apa masyuk? Sebab korang boleh menang dengan hanya like fanpage blog ni dan ikuti perkembangan blog ni.

Hadiah yang super masyuk untuk raya ni.

Tempoh pertandingan:  20 Julai 2012-20 Ogos 2012
Hadiah(Updated 19-Jul-12)
1st- Wang tunai RM150
2nd- Wang tunai RM100
3rd- Wang tunai RM50
4th~5th- Wang tunai RM25


Siapa nak bagi give away untuk raya ni kan? sape2 nak join bolehlah tengok kat sini

4 comments:

macam tulah baru member, tulisan yang membina memang dipuji


Feel free to condemn, just this time

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...